Юлія Бельченко, відома з шоу "Холостяк" як "Зайка", приголомшила підписників "Інстаграму", повідомивши, що зв'язалась з юристом.

Дівчина активно веде свою сторінку у соціальній мережі та ділиться усіма подіями свого життя у блозі.

"Як думаєте, навіщо мені юрист", - заінтригувала шанувальників екс-холостячка.

Юля Бельченко, фото: Instagram

Згодом "Зайка" розкрила інтригу та розповіла, що юрист потрібен в якості спікера для її SMM курсу.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Сьогодні на курсі буде прямий ефір з юристом. Він розкаже, як офіційно працювали віддалено та відповість на усі писання учнів", - сказала Бельченко у сторіс.

Юля Бельченко, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше "Зайка" розповідала, що почала працювати ще зі студентських років. Дівчина обрала для себе фріланс, адже хотіла не бути прив'язаною до місця та мріяла багато подорожувати. Зараз у холостячки є свій курс по SMM.

Юля Бельченко, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Юля Зайка з "Холостяка "розповіла, як заробляє на шикарне життя: "Сама собі начальник".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Богдан по-вовчому "завила" на місяць у стосунках з Михайлом Заливако: "А як дурієте ви?".

Також "Знай.ua" писав, що баловану Юлю "Зайку" засипав квітами таємний шанувальник, але не догодив з кольором: "Люблю рожеві".