У Києві молодий чоловік бігав по дахах автомобілів, поки вони стояли в пробці.

У середу, 8 вересня, на проспекті Перемоги, очевидці зняли дії хлопця, який вирішив пробігтися по автомобілях в невеликій пробці на трасі. Хулігана спіймали і затримали люди.

На короткому ролику можна помітити, як чоловік бігає між автомобілями і починає стрибати по дахах. У той час один з автомобілів починає їхати і хлопець ледь не падає. В результаті такого "забігу" пошкодилися приблизно 10 авто. Також, на кадрах видно, як його "пов'язали" постраждалі водії, поліції поруч не видно. Міри покарання або суми збитку теж не були вказані.

У коментарях під відео люди припускають, що у нього порушена психіка або що він перебував під наркотичним впливом. Адже чоловік поводився вкрай неадекватно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що "синій" харків'янин зі зброєю побився з копами на даху: 6 екіпажів не могли нічого зробити

Нагадаємо, що у Львові водія позбавили прав на 80 років: перевершив всілякі рекорди, штрафів на 398 тисяч

Як повідомляв Знай.uа, "синій" покупець зажадав касирку АТБ говорити російською і розполохав весь супермаркет: "Гарного дня, довбо*б"

Також портал Знай.uа писав, що львовянин викликав копів через відмову дружини виконувати подружній обов'язок: "Направте дві високі Поліни"