Стало відомо про те, чим же годують курсантів в екіпажі від Одеської морської академії. Цим військові змушені харчуватися щодня, а потім вирушати на заняття.

Новий пост був опублікований в Telegram- каналі "Чорний список", де регулярно користувачі можуть поскаржитися на різні послуги, магазини, продукти і так далі.

Цього разу в центрі скандалу опинилася Одеська морська академія, а саме, її їдальня. Українцям показали ролик, чим же щодня змушені харчуватися наші курсанти.
У той день була на обід пшенична каша, по всій видимості, не дуже солона. Автор ролика хотів додати її трохи, однак, сіль була тверда як камінь в Солонці.

Скарга на їжу, фото: скріншот
Скарга на їжу, фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Зацініть чим годують курсантів в екіпажі від Одеської морської академії. Сіль в Солонці перетворилася на камінь. У пшеничній каші личинки комах. #Одеса" - йдеться в повідомленні. Крім ролика автор прикріпило також і фотографію тієї самої каші.

У коментарях під постом користувачі почали писати:

"Щоб жирніше була каша";

"Сіль це норма, вона від вогкості твердне. Ну а личинки звичайно жесть";

"Личинки - це чистий білок!";

"А що за екіпаж такий? Вони в шатлі?";

"За це гроші беруть з дітей і оплатити екіпаж і не платити за їжу не можна. Ось так батьки платять за вишку, за іспити (є такі за що платять всі) і за їжу, і добре коли є можливо це не їсти і харчуватися десь в іншому місці";

"Каша з м'ясом нічого не дивного";

"Навіть кашу відварити можна нормально. І просту їжу готувати нормально. А це просто лінь і плювательське ставлення кухарів".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що салат з супермаркету приправили найотруйнішою змією в світі: "повзала і показувала язик..."

Як повідомляв портал Знай.uа, шкільне меню в Україні стало більше і різноманітніше

Також, Знай.uа писав, що бетонні бруківки та монтажний скотч