В Одесі місцеві жителі поскаржилися, що в парку Шевченка біля скейт-парку не працює медпункт і неможливо отримати першу допомогу.
Про це Юлія Самцова написала у фейсбук спільноті "Чорний список Одеса".
Так, українка розповіла, що в середу, 8 вересня в парку Шевченка, на дитячому майданчику стався неприємний інцидент. Коли на гойдалці каталась її дитина під неї підліз інший хлопчик, якому на вигляд було років шість. У підсумку його вдарило гойдалкою, а дитина українки вилетіла рикошетом в інший бік.

Дитячий майданчик, фото: скріншот з відео
Дитячий майданчик, фото: скріншот з відео

"В результаті падіння моя дитина сильно розбила обличчя об гравій, йшла кров і він сильно плакав. Я побігла в медпункт, який в двох кроках від цього майданчика. У будній день о 15 годині він наглухо закритий і там нікого немає. Зі слів охоронця, він завжди закритий", - розповіла вона.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

На щастя, неподалік був розташований фінстес-клуб і жінка з травмованою дитиною звернулася туди.

"Адміністрація парку Шевченка, навіщо тоді там медпункт???!!! В черговий раз для галочки? Але ж поруч скейт-парк і там можливі травми куди серйозніше!",- підсумувала вона.

Одеситка звернулася до адміністрації парку з проханням врегулювати роботу такого важливого закладу як медпункт.

Також Знай писав, що під Києвом банда закидала копів гранатами, а ті відстрілювалися і поранили самих себе: гарячі подробиці. Неадеквати кинули в співробітників поліції гранату і відкрили стрілянину.