Деякі нумерологи сильно вірять в те, що в певний час відбувається пік підвищення енергії. Особливо це стосується дзеркальних дат. Дана подія - не випадковий збіг чисел, а знак згори, що сигналізує про те, що прийшов час загадувати бажання і планувати великі зміни.

Нумерологи стверджують, що всі важливі справи краще починати в такі дати. Подібне злиття чисел заряджає мрію, намір або дію позитивною енергетикою, яка привертає удачу.

Астрологія, скріншот: YouTube
Астрологія, скріншот: YouTube

У кожному місяці є особливий, магічний день, коли Всесвіт звучить в унісон бажанням. Подібна є у вересні-09.09.2021. Дев'ятку вважають найсильнішим числом вересня, а значить, її енергетику можна використовувати для виконання бажаного.

Фахівці вважають, що вересень володіє найпотужнішим потенціалом, здатним реформувати життя людини.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

09.09.2021 - день завершення і підведення підсумків. Варто приурочити до цього дня завершення хоча б одного проекту - щоб Всесвіт дав поштовх всім іншим.

Дзеркальна дата 9 вересня 2021 вчить нас завершувати розпочаті справи і не зупинятися на досягнутому. Сьогодні дуже важливо зробити правильний вибір, адже варіативність подій в цей день буде дуже високою.

Дзеркальна дата, збраження ілюстративне
Дзеркальна дата, збраження ілюстративне

Головною особливістю дзеркальної дати 09.09 є те, що в цей день закон тяжіння буде працювати як ніколи сильно. Кожен зможе досягти міцного енергетичного зв'язку з Всесвітом, щоб змінити життя на краще.

Дзеркальна дата 09.09: що варто робити

Астрологи рекомендують "підтягнути" всі свої справи і завершити проекти, які потрібно було зробити ще кілька днів тому. Якщо говорити про фінансову та ділову сферу, то тут будуть певні труднощі. Однак, якщо ви зможете проявити завзятість і працьовитість, дзеркальна дата подарує вам неймовірний успіх.

Дзеркальна дата 09.09: що не варто робити

Для того щоб уникнути невдач, потрібно розуміти, чого не можна робити в цю прекрасну дату. Перше, про що слід пам'ятати — це ігнорувати лінь і відкладати всі справи на завтрашній день. Також не можна сваритися, проявляти агресію, влаштовувати конфлікти. Не робіть в цю дату спонтанних покупок.

Раніше повідомляли, астролог показала розклад карт таро на президента: "Його душа ридає".

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс передбачив особливо щасливу осінь для трьох знаків зодіаку - кому чекати на вдачу.

Знай.uа писав, турист порівняв сервіс в Україні та США: не цінуємо те, що маємо.