Дівчину, яка поранила з арбалета двох вчителів у Полтаві, взяли під варту.

Дев'ятнадцятирічна Таїсія Петрова проникла в приміщення одинадцятої школи в Полтаві з групою дітей, які вийшли на вулицю на урок фізкультури. Дівчина мала разом з собою арбалет і кілька стріл до нього, передає портал Полтавщина.

Дівчина зайшла на урок української мови та літератури і вистрілила в вчительку. Стріла влучила в спину жінці.

Шум почула заступник директора з виховної роботи, а також вчитель з математики. Вона спробувала зупинити дівчину, яка також вистрілила в неї. Стріла влучила в руку жінці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зупинити дівчинку зміг чотирнадцятирічний хлопець. Дівчина не чинила йому опору і віддала йому арбалет. Згодом до школи викликали поліцію. Правоохоронці Таїсію допитали, після чого відправили в СІЗО.

8 вересня Київський райсуд обрав запобіжний захід для Таїсії Петрової. Вона взята під варту на шістдесят днів без внесення застави.

У залі суду дівчина повідомила, що не хотіла вбивати вчителів. Вона похвалила того школяра, який забрав у неї арбалет.

Мені дуже шкода те, що я зробила. І якби у мене була можливість повернутися в часі, то я б цього не зробила
, - повідомила вона.