Українцям показали, скільки потрібно заплатити, щоб ситно поїсти у їдальні Верховної Ради, де харчуються народні обранці, обравши там не найдешевші страви.

Кореспондент "Уніан" вирішив покуштувати не найбільш бюджетний обід у їдальні Верховної Ради. І, як виявилося, чек був зовсім не притаманним закладу харчування цього типу.

Чек за ситну трапезу в стінах парламенту неприємно здивував, враховуючи, що йдеться саме про їдальню. За все довелося заплатити 466 грн. Додатково чашка кави обійшлася ще у 24 грн, то ж разом вийшло чимало - 490 грн.

Їдальня у Раді, фото: unian.ua
Їдальня у Раді, фото: unian.ua

Їдальня у Раді, фото: unian.ua
Їдальня у Раді, фото: unian.ua

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Обід по-багатому" у їдальні Верховної Ради:

  • борщ - 51 грн;
  • шашлик з філе сьомги - 133 грн;
  • квасоля зелена - 43 грн;
  • лимонний тарт - 48 грн;
  • картопля - 26 грн;
  • котлета по-київськи - 58 грн;
  • сік - 14 грн;
  • салат "Царський" із сьомгою - 90 грн.

У випадку, якщо так обідати протягом місяця, а це 22 робочі дні, у результаті виходить дуже пристойна сума. Адже гаманець спорожніє на 10 тис. 780 грн.

Також зазначається, що найдорожчі позиції в меню їдальні Верховної Ради - рибні страви, такі як філе сьомги й філе сьомги гриль (174 і 182 грн відповідно), тартар із сьомгою й авокадо (241 грн).

Тарілка окрошки коштує 59 гривень, борщу - 51 гривню. За другі страви потрібно віддати від 39 до 216 грн. Гарніри (пюре, каша гречана, рис варений) обійдуться до 44 грн. Десерт "Білосніжка і сім гномів" у стаканчику коштує 63 грн.

Їдальня у Раді, фото: unian.ua
Їдальня у Раді, фото: unian.ua

Їдальня у Раді, фото: unian.ua
Їдальня у Раді, фото: unian.ua

Нагадаємо, гуртожиток спробував заселити майже тисячу студентів за один день: діти простояли у черзі 15 годин. Студентам довелося простояти протягом 15 годин у черзі

Як повідомляв портал "Знай.ua", малайзійці накинулися на українського легкоатлета через "золото" на Паралімпіаді в Токіо: "Ваша мати зелена, а батько - торт". Малайзійці "не пробачили" українському легкоатлету золотої медалі

Також "Знай.ua" писав, Україна на межі виходу з "зеленої" зони карантину: локдауни повертаються. Україна може вийти з "зеленої зони карантину