На Київщині школяр не прийшов додому через погані оцінки.
Про це у фейсбук розповів начальник обласного управління поліції Андрій Нєбитов.

Так, стало відомо, що на Київщині у Фастові, 8-річний хлопчик отримав у школі дві двійки, вийшов із класу й не повернувся. Як виявилося згодом, додому хлопчик також не прийшов.

Школяр не прийшов додому через погані оцінки
Школяр не прийшов додому через погані оцінки

Школяр не мав при собі телефона, тож зв'язатися з ним батьки не могли. Він просто викинув портфель і зник.

Про зникнення сина батьки повідомили до правоохоронних органів, на щастя вже через п'ять годин його вдалося знайти живим та неушкодженим.

"Ми одразу підняли на пошуки школяра весь особовий склад поліції району, і вже за кілька годин знайшли Єгора та повернули сина батькам. Це вже друга дитина, яку сьогодні оперативно розшукали на Фастівщині. Звісно, поліція провела виховну розмову з обома школярами, втім, закликаємо перш за все батьків та вчителів бути уважними до проблем дітей і уникати ситуацій, коли вони змушені тікати", - зазначив Андрій Нєбитов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що маленький киянин заблукав дорогою до школи - "Бабуся помилилася". Дитина не дійшла до школи з вини бабусі

Як повідомляв "Знай.ua", дев'ятирічний харків'янин з гордістю надів погони, мрія збулася: "Поки мама плаче над діагнозом". Медики втішних прогнозів не дають

Також "Знай.uа" писав, що удар блискавки забрав життя 9-річного футболіста під час тренування, сім'я і клуб не можуть прийти до тями.