У Львові розшукують «котячого мера» міста. Кіт на ім’я Левчик, який мешкає у кабінеті львівського градоначальника Андрія Садового, зник зі свого «робочого місця». Про це стало відомо з повідомлення мера Львова Андрія Садового, яке він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Загубився наш кіт Левчик. Можливо, він налякався вибуху, який пролунав сьогодні під час антитерористичних навчань у міській раді», – написав Садовий.

Тих, хто бачив кота чи знає, де він може перебувати, просять зателефонувати до міськради або написати повідомлення у Facebook.

«Тому, хто знайде, обіцяємо гарний подарунок!», – додав мер.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, Левчик вже рік мешкає у міській раді Львова, а ім’я йому обирали всією громадою міста.

«Можливо злякався дійсно, десь може забігти, потрібно походити позвати і він почує, дуже схожий на нашу Лізу», «Щоб тут зараз не писали, а зрозуміти може той, в кого губились улюбленці, вони поза політикою, я бажаю щоб скоріш знайшовся, бо йому теж десь дуже страшно і сумно!!!», «Шукати гукати потрібно вночі і зранку, можливо і декілька днів. Підвали, закапелки, горища, оглядовий майданчик. Може бути скрізь, навіть в шафах», «Ви його так і не кастрували? Може пішов шукати кицьку?», - припускають містяни в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, що корова Варя окупувала під'їзд і йти не збирається: "Молочка не хочете?". У Забайкаллі мешканці будинку виявили корову Варю на сходовій клітці.

Як повідомляв Знай.uа, ніяких клітин: Євросоюз змусить дати більше свободи курям і кроликам

Також портал Знай.uа писав, що у Карпатах зробили знімок місцевої рисі: рідко зустрічається людям