Відомий український модельєр і дайзер Андре Тан розповів про те, що популярно цієї осені з взуття. Що потрібно придбати, щоб стати самим стильним.

Про це він написав новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де не тільки назвав всі ці моделі, але і розповів про кожну з них. Більш того, все це супроводжується якісними знімками, щоб українці відразу бачили, про що ж йдеться.

Всього в цій соціальній мережі за ним стежить вже більше 270 тисяч користувачів, яким він регулярно дає поради стосовно стилю.

Спочатку чоловік розповів про модні туфлі Мері Джейн.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Човники або балетки з перетинкою прекрасно поєднуються з лаконічними або навіть мінімалістичними нарядами і додають образу завершеності. Виглядає жіночно і дуже свіжо.

Далі йдуть ботфорти під назвою "Друга шкіра". Андре Тан зізнається, що без них в новому сезоні нікуди, так як це неймовірно красиво і набирає популярність зараз. При складанні образу не можна забувати про гармонію.

Взуття на осінь, фото: Instagram
Взуття на осінь, фото: Instagram

Казаки. Взуття актуальна практично кожної осені, і має всілякі варіанти. І з каблуком, і довгі, і короткі, і кольорові. Ваш образ стане в стилі кантрі або бохо. Андре Тан рекомендує поєднувати їх з милими сукнями.

Взуття на осінь, фото: Instagram
Взуття на осінь, фото: Instagram

Черевики або черевики на шнурівці. Маскулінна нотка цього взуття прекрасно поєднується з жіночними елементами (спідниці, повітряні сукні, квіткові принти, блузи з рукавами-ліхтариками).

Взуття на осінь, фото: Instagram
Взуття на осінь, фото: Instagram

Ну і наостанок черевики-слоучи. Це відмінно для тих, хто не любить все оверсайз, але, при цьому хоче додати об'єм своєму образу. Потрібно поєднувати з нижнім одягом нижче колін.

Взуття на осінь, фото: Instagram
Взуття на осінь, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Андре Тан розстебнув сорочку посеред пляжу і заговорив про "хвору" любов: "винні батьки".

Знай.uа писав, Андре Тан після розлучення видав правду про гострі стереотипи у відносинах: "Дитяча позиція...".