У середу, 8 вересня відзначатиметься день Стрітення Володимирської ікони Божої Матері. Це той самий день, коли можна вилікуватися від будь-якої хвороби в одну мить.

Як відомо, святиня володіє неймовірно сильною енергетикою, тому здатна захищати і підтримувати віруючих людей. Це свято відзначається тричі на рік, і ось настав один з них.

Стрітення Володимирської ікони Божої Матері.
Стрітення Володимирської ікони Божої Матері.

Ця ікона потрапила на Русь на початку XII століття. Вона була передана в дар київському князю Мстиславу Володимировичу від Константинопольського Патріарха

Раніше їй вдавалося рятувати землі від завойовників і ворогів, адже на них кожен раз чекала поразка. Спеціально для святого образу люди читали молитви про зцілення, благополуччя в родині, мир в душі, а також про захист від злих сил.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Також, можна попросити про захист рідних земель, про вирішення важких ситуацій на роботі, і про духовне прозріння у виборі правильного рішення у важкій ситуації.

На даний момент ікона розташована в храмі святителя Миколая, що в місті Толмач.

фото - Молитва.uCoz
фото - Молитва.uCoz

Існує і величезна кількість правил, яких необхідно дотримуватися. Ось, наприклад, не можна кричати на свого чоловіка, або ж лаяти дитину. Про важливі рішення в цей день варто також забути, так як всі плани можуть піти нанівець і зруйнуватися.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Сняться ще віщі сни, які потрібно розглянути більш детально, адже, там зберігається неприємна правда, яку від вас приховували.

Раніше повідомляли, Успіння Пресвятої Богородиці 28 серпня: священик ПЦУ назвав топ важливих дій в цей день і "секрет" свічки.

Як повідомляв Знай.ua, Одеське сестринство милосердя УПЦ до 7-річчя з дня заснування нагородили орденом РПЦЗ.

Знай.uа писав, Київ готують до приїзду Вселенського Патріарха Варфоломія: плакати заборонені, а для глядачів-жорсткий "фейс-контроль".