МОЗ розповів, в яких випадках закриються школи. Про це повідомляє Фейсбук-портал даного міністерства.

1 вересня в нашій країні розпочався навчальний рік. Молоді люди в повному складі пішли в Школи, Університети. Однак наближається період збільшення заражуваності гострими респіраторними захворюваннями, в тому числі і коронавірусом.

Навчання у школі, кадр з відео
Навчання у школі, кадр з відео

З цієї причини МОЗ передбачає закриття шкіл в деяких випадках. Як повідомляє Міністерства, передбачаються три можливі випадки розвитку ситуації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
  • Зелений з низьким рівнем небезпеки. Тоді діти будуть ходити в школи в звичайному режимі з урахуванням різноманітних протиепідемічних заходів.
  • Жовтий і помаранчевий. Тоді очікується закриття шкіл, в якому не буде вакцинувати близько вісімдесяти відсотків працівників. Освітній процес забезпечується різними формами: як дистанційно, так і безпосередньо в навчальному закладі з дотриманням правил дистанціювання.
  • А ось в разі червоного рівня небезпеки дозволяється ходити в садок дітям дошкільного віку, а також учнів початкової школи лише в разі, коли в закладі вакцинують не менше вісімдесяти відсотків захворювання. Для інших здобувачів освіти навчання відбувається в інших формах, у тому числі Дистанційно.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.иа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.