61-річна мешканка Одеси Світлана Гасс легко доводить, що щоб виглядати шикарно в пенсійному віці, не обов'язково бути зіркою шоу-бізнесу.

За фотографіями не можна сказати, що жінці більше 35 років. Хоча навіть Світлана не може усвідомити, що вже є пенсіонеркою. Вона має свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 11 тисяч осіб. Одеситка не надто часто викладає різні знімки. Наприклад, остання була опублікована 28 серпня 2021 року.

Світлана Гасс, фото: Instagram
Світлана Гасс, фото: Instagram

Світлана легко розкрила секрети молодості. У свої роки вона не витрачає час на посиденьки біля під'їзду або ж обговорення серіалів. Жінка бере уроки йоги, катається на велосипеді, обожнює пілатес і спортивну ходьбу. Улюблене заняття Світлани Гасс-плавання. Їсть виключно корисну їжу, а вечеря в обов'язковому порядку включає сир.

Світлана Гасс, фото: Instagram
Світлана Гасс, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Головний секрет успіху Світлани в тому, щоб обов'язково виспатися, лягти раніше і встати о 6:00. Вона володіє власним салоном краси, де робиться манікюр літнім жінкам, які не можуть собі цього дозволити у фінансовому плані.

Почалося все 3 роки тому, коли її дочка подала заявку на конкурс краси в Болгарії — Світлану визнали найчарівнішою бабусею.

"Це космос🚀", "Очманіло!🔥 Молода красуня!🥰Фігура - карколомна!👑❤", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на які жертви йде група ABBA заради віртуального концерту в Лондоні: робив це протягом 50 років

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасії Заворотнюк 50: історія страшної хвороби, де знаходиться і сенсаційне інтерв'ю зірки серіалу "Моя прекрасна няня"

Знай.ua писав, Сінді Кроуфорд на пенсії: українка стала фотомоделлю в 69