В iнтернеті з'явилася інформація про досить неприємну ситуацію, що сталася в Одесі.

У цьому місті, протягом вже п'яти днів, чоловік дозволяє собі виганяти дружину з 2-місячною дитиною з дому. Сплять вони на дитячому майданчику. Дитя лежить в колясці, а мама ховається від вітру в спорудженні для малюків. Це вимушений захід, бо її чоловікові не подобається плач малюка. Через це він не може виспатися після роботи.

Мама з голою дитиною на вулиці, скріншот: Telegram
Мама з голою дитиною на вулиці, скріншот: Telegram

Найімовірніше, батько дитини так сильно втомлюється після роботи, що навіть безпеку маленького сина його взагалі не турбує. Малюкові доводиться спати в колясці, просто на вулиці. Очевидці зафіксували подію на камеру.

Згодом стало відомо, що українка не хоче звертатися до представників правоохоронних органів. Її, імовірно, влаштовує подібна поведінка чоловіка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мама і дитина, скріншот: Youtube
Мама і дитина, скріншот: Youtube

"Господи, як багато засуджуючих, диванних розумниць, що живуть благополучно! Не вірю я, що одну ніч вона там ночувала. За одну ніч, такий галас не зроблять. Не у всіх жінок вистачить хоробрості духу протистояти хорти мужику, може він її морально знищив, що вона боїться його, або ще є причини... Дуже сподіваюся,що цій дівчині і її малюкові,все ж допоможуть, а не тільки засудять!", "Дати йому в навантаження виправні роботи, щоб взагалі додому не приходив. Бабам - ума. І щоб розраховували тільки на себе в цьому житті!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, головні проблеми харчування дітей: зайва вага, "корисні" поради лікарів і заборони

Як повідомляв "Знай.ua", Василиса Фролова назвала переваги і недоліки подорожей з маленькою дитиною: "Прокидатися кожні три години"

Знай.ua писав, Наталка Карпа пояснила, чому тягнула з народженням дитини до 38 років: "Треба було раніше"