У НАСА придумали, як доставити піцу на борт Міжнародної космічної станції. Космонавтам, які скучили за улюбленою стравою, переслали спеціальний набір для приготування "космічної піци". Так астронавти змогли влаштувати собі справжню вечірку, відео з якої потрапило в мережу.

«This is a pizza party in space. Astronaut Thomas pesquet shared this video from the International Space Station (це Вечірка з піцою в космосі. Цим відео з Міжнародної космічної станції поділився астронавт Томас Песке»", - підписали ролик на каналі CNN.

"I want to see them playing mahjong in space (я хочу побачити, як вони грають в маджонг в космосі)",» The pizza delivery man definitely needs a raise (Доставщику піци обов'язково потрібно додати до зарплати)", - пишуть коментатори.

«Oh this is seriously gone rile up the naysayers and conspiracy theorists that believe we’ve never been to space because how are they making the pepperoni stick?! (О, це серйозно розлютило скептиків і теоретиків змови, які вважають, що ми ніколи не були в космосі, тому що як вони роблять палицю пепероні?!» ",- жартують інші.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"One bite, everyone knows the rules (один укус, всі знають правила)»,» Kinda wish we were a few hundred years in the future where space travel is just as common as plane rides (хотілося б, щоб ми опинилися на кілька сотень років в майбутньому, коли космічні подорожі так само поширені, як і польоти на літаках)", - підтримують інші.

Раніше повідомляли, зі школи в космос: колишній вчитель кинув викладання заради зірок і планет.

Як повідомляв Знай.uа, у п'ять разів більше Землі: вчені зловили "дев'яту планету" Сонячної системи, так ще ніхто не ховався.

Знай.uа писав, "ст*як, можна криптоніт свердлити...": астронавти розповіли правду про секс і туалет в космосі.