Медичний центр для військових в Одеській області придбав картоплю за захмарною ціною. Інформація про це з'явилася на сайті Zakupki.

Так, популярний медичний центр придбав тонну картоплі у компанії "Тетяна І К" за 49,7 тисячі гривень. Тобто кілограм картоплі обійшовся в 49 гривень. 70 копійок.

Для подібних оздоровчих установ багато постачальників зазвичай роблять знижку, крім цього випадку.

На ринку кілограм картоплі коштує 9-12 гривень, а якщо говорити про оптову продукцію, то можна знайти пропозиції по п'ять гривень за 1 кг.крім коренеплодів в списку закупівлі ще були зернові. Їх придбали за ринковою ціною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Картопля в супермаркеті, скріншот: Youtube
Картопля в супермаркеті, скріншот: Youtube

Відзначимо, що в нашій країні проте очікується і подорожчання картоплі. Як запевняють деякі експерти, магазини будуть везти навіть дуже дрібну картоплю.

Всьому виною затяжні дощі, що стали наслідком очікуваного дефіциту цієї рослини. Проте навряд чи ціна підніметься даного критичного параметра.

Нагадаємо, раніше Українцям показали, як "брешуть "прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана:"жити буде". У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "як думаєте, чим вони напхані?" Покупниця показала, який кавун їй продали в супермаркеті

Також «Знай.uа» писав, що Львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії "зародилося друге життя". Українці поскаржилися на покупку в одному з магазинів міста Львів.