У Рівненській області хлопець збив дику тварину і познущався над ним. Подія обурила місцевих жителів.

Невідомий хлопець збив лисицю на мотоциклі. Ця подія йому здалася веселою і він вирішив над нею познущатися. Молодий чоловік танцював з трупом убитої тварини і співав пісні. Також він водив мертву тварину, немов іграшку. Про це повідомляє спільнота міста Вараш в соціальній мережі Instagram.

на відео, нелюдська поведінка до всього живого, хлопця! Цей молодий чоловік, лише недавно отримав покарання, у вигляді штрафу за їзду на мотоциклі в заповіднику Біле озеро. А зараз він жорстоко поводиться з тваринами. Чого очікувати далі?
, - повідомляють автори повідомлення.

Користувачі соціальної мережі Instagram обурилися діями молодої людини. Хтось повідомив, що його слід притягнути до відповідальності.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Просто захотів, щоб все про нього говорили"; "Щоб тебе, заразу, так за шкуру потягали"; "Добре, що закон підписали 15 Липня, сподіваюся на 8 років відправиться до в'язниці. Добре, що відео записав який молодець. Допоміг собі сам
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.иа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed