Олена Зеленська привітала українську параолімпійську збірну. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як відомо, з 24 серпня по 5 вересня в столиці Японії проходила Параолімпіада-2020. Представники 168 країн світу змагалися у 22 видах спорту.

Українці на Олімпіаді. Фото: Спорт Експрес.
Українці на Олімпіаді. Фото: Спорт Експрес.
Українці на Олімпіаді. Фото: Спорт Експрес.

Україну представили 143 спортсмени, які змагаються у п'ятнадцяти видах спорту. Це сьомі Параолімпійські ігри для нашої збірної.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому наша збірна посіла шосте місце в загальному медальному заліку з 98 нагородами. Також наші співвітчизники встановили двадцять шість рекордів у чотирьох видах спорту, зокрема плавання, легкій атлетиці, стрільбі з рушниці, веслування.

На честь цього перша леді України привітала українських спортсменів.

Коли кажуть, що щось неможливо, я просто згадую про Паралімпійські ігри в Токіо і збірну України. 🇺 🇦 6-е місце і 98 медалей!👏 🏻
, - повідомила вона.

Як повідомляв Знай.иа, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос". Відомо, що кілька місяців тому Дарина Білодід розійшлася зі своїм хлопцем Денисом Поповим. Їх пару називали найкрасивішою в Україні

Також портал писав, що український переможець Олімпіади - 2020 в Токіо Жан Беленюк розповів про серйозну травму, яку отримав за три тижні: виступав з знеболюючими.