У вересні мешканцям Землі варто приготуватися до затяжної хвилі магнітних бур. Про це попереджають астрономи, повідомляє видання earthsky.

Магнітні бурі на початку вересня будуть невисокої інтенсивності, проте низка збурень середньої активності триватиме впродовж 12 із 30 днів місяця.

Людям, які відчувають метеозалежність, варто готуватися до змін у самопочутті. Зокрема, можливе нездужання, головні болі та мігрені.

Найближча магнітна буря - 11 вересня. Вона буде потужною і відчутною для землян.

Скрін, відео YouTube магнітна буря
Скрін, відео YouTube магнітна буря

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Другу сильну бурю варто чекати на Різдво Пресвятої Богородиці, 21 вересня. Менших збурень слід очікувати, починаючи з 19 вересня - вони триватимуть до самого кінця місяця.

Коли чекати магнітні бурі у вересні:

  • слабкі магнітні збурення - 2, 12, 19, 20, 22, 23, 24, 29 вересня;
  • сильні магнітні бурі – 11 і 21 вересня.

Щоб убезпечити себе від впливу магнітної бурі, постарайтеся більше відпочивати і проводити час на свіжому повітрі. Не зловживайте алкоголем, уникайте стресових ситуацій на роботі та вдома.

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм " Ельза"

Також портал Знай.иа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра