Два порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 4 вересня.
Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти здійснювали обстріли біля Золотого-3, використовуючи при цьому станкові протитанкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я-важкий. На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представників місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм", - йдеться в повідомленні.

Скрін, Facebook ООС
Скрін, Facebook ООС

А ось станом на сьогоднішній день, на 7 годину ранку, 5 вересня 2021 року, порушень режиму поки ще не виявлено. Однак наші воїни продовжують повністю контролювати ситуацію на Донбасі, щоб у критичному випадку дати відсіч і стримати путінських окупантів.
За минулу добу представникам правоохоронних органів вдалося розкрити 22 злочини та виявити 44 адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, любить волейбол і користується авторитетом: історія одного з кращих офіцерів Закарпаття

Як повідомляв "Знай.ua", доба в ООС: шестеро українських захисників отримали поранення, Авдіївка оговтується від обстрілів

Знай.ua писав, боєць ЗСУ "Одеса" 7 років захищає рідний Донбас від ворога, зміцнюючи бойовий дух сталевими нервами: "Ми сім'я..."