Вадим двадцять років веде переговори зі злочинцями і терористами. Про це він розповів на ютуб-каналі TUT.BY

Почалося все на початку двохтисячних. Чоловік працював заступником на великому підприємстві в Ізраїлі. Одного разу він заїхав на палестинські території і потрапив у полон до терористів.

Звідти ніхто живим не виходив, або виходили покаліченими. У силовому варіанті не можна було вирватися. Багато охорони-марно. І ось в одній людині, мабуть він якийсь із командирів був, я знайшов щось людське
,-повідомив він.

Вадим заговорив з ним про дітей і йому вдалося вивести його загарбника на відвертість. У підсумку той зізнався, що хотів би, щоб його дочка пішла в школу. Вадим дав йому всі гарантії, з цієї причини він був відпущений.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

З цього часу чоловік почав свій професійний шлях. Головне для переговірника, щоб звільнили всіх заручників після захоплення. Найважливішим для переговірника-змусити злочинця задуматися. Тоді знижується адреналін, схильності з агресії. На чоловіка також направляли пістолет або ніж.

Ми не називаємо слова терорист, злочинець, заручник. Ми не говоримо НІ або не
, - повідомляє він.

При цьому він повідомив, що найскладніше домовлятися з тими, хто готується накласти на себе руки.