На українських дорогах запрацює ще 21 комплекс автоматичної фото - та відеофіксації порушень ПДР.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Так, стало відомо, що напередодні в Україні запрацював ще 21 прилад контролю "Каскад". Відмітимо, що нові камери з'явилися у Вінницькій, Львівській та Чернігівській областей, а також у містах Полтава, Миколаїв, Харків і Хуст.

Відеокамера, скріншот із відео
Відеокамера, скріншот із відео


На даний момент автоматично фіксують правопорушення вже 97 приладів контролю "Каскад".

Зокрема у Вінницькій області, з'явилися п'ять приладів контролю" КАСКАД", а у Львівській - один. На дорогах Чернігівської області встановили чотири нових прилади автоматичної відеофіксації.
У місті Полтава з'явилося три прилади "КАСКАД", так само і в Харкові. У Миколаєві запрацювали ще два прилади, а в місті Хуст - три таких прилади.
Нагадаємо, що 27 серпня на дорогах України з'явилося ще 20 комплексів автоматичної фото - і відеофіксації порушень ПДР. Ці прилади будуть контролювати дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Як повідомляє портал Знай українці знайшли спосіб "покарати" галасливих сусідів за Перфоратори і крики: "як вкласти дитину спати?"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай писав, що водіям хочуть посилити покарання за ДТП і дріфт на дорозі: "вийде на свободу в 35, а хтось втратив життя назавжди"