В США чоловік вбив Instagram-модель, після чого наклав на себе руки.
Про це повідомляє "New York Post".
Так, місцеві правоохоронці вважають, що інфлюенсерку Instagram з Техасу вбив чоловік, який потім зарізав себе ножем. Напередодні 33-річну Джену Ганьєр знайшов мертвим у своїй квартирі під Х'юстоном її батько.

Фото: "New York Post"
Фото: "New York Post"

"Те, що я бачив, я б не хотів, щоб через це проходили батьки", - сказав тато вбитої Марк Ганьєр.


За словами батька, його донька не відповідала на дзвінки всі вихідні, тому він вирішив прийти перевірити, як вона. Двері її квартири були зачинені, тому він без вагань вибив їх та знайшов доньку мертвою на підлозі біля сходів. При цьому чоловік зазначив, що її одяг був розірваний.

Згодом батько дівчини виявив підозрюваного вбивцю Кевіна Олександра Акорто, який помирає від ножового поранення нагорі.

Фото: "New York Post"
Фото: "New York Post"

34-річний Акорто був її шанувальником та переслідував дівчину. Судмедексперти встановили, що модель Instagram, у якої було майже 3 мільйони підписників, померла від "удушення та травматичного струсу мозку".

Поліція заявила, що Акорто, який був родом із Флориди, не мав особистих стосунків із жертвою. Наразі розслідування справи триває.

Як повідомляв Знай.ua, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: Подія трапилася в селі Свердликове Кіровоградської області.

9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще