В Україні безліч талановитих вуличних музикантів, частина яких може виступати заради простого задоволення, але деякі з них все ж намагаються таким чином заробити собі на прожиток.

Невідомо, скільки ж вони "отримують" за подібні виступи, але приносять задоволення простим українцям, що проходять повз — ці хлопці зовсім легко.

Вуличні музиканти
Вуличні музиканти

Наприклад, нещодавно в одному з полтавських підземних переходів відобразили хлопчини, який грав на баяні композицію італійського скрипаля-віртуоза Антоніо Лучо Вівальді.

"Музична пауза. Тепер ви чули все", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці залишили безліч захоплених коментарів, бо гра хлопця протягом трохи більше двох хвилин захоплює дух.

Вуличний музикант, скріншот: Youtube
Вуличний музикант, скріншот: Youtube

"Капець, і таким геніальним людям доводиться в метро стояти гроші заробляти", "Красунчик. Невже такі люди у нас не потрібні???", "Грає і грає, що тут дивного, але хто не може, а він зміг і що?", "Я таке постійно чую. Багато цікавих вуличних музикантів. У мене біля будинку, поруч з ринком, тітонька на блок-флейті грає Моцарта того ж", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян "прилаштувався" між ніг дівчини на Atlas Weekend: "Запалити"

Як повідомляв "Знай.ua", музикант потужно вжарив гімн України в центрі Санкт-Петербурга: "Забили і розірвали"

Знай.ua писав, квартира колишнього соліста "На-На" шокує: дірки у ванній і потріскана штукатурка на стелі