Як відомо, президент України, Володимир Зеленський зараз знаходиться в невеликому турі по Сполучених Штатах Америки, і регулярно зустрічається там з видатними особистостями.

Новий пост з чергової зустрічі він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться всім тим, що відбувається в країні під його керівництвом. За гарантом щодня спостерігає понад 9 мільйонів користувачів.

Прибув до Сполучених Штатів Америки чоловік з метою відвідати Білий Дім, і провести переговори з нинішнім президентом - Джо Байденом. Вони поговорили, і відзначили, що розмова була плідною.

Далі, Володимир Зеленський не відправився назад в Україну, а полетів у невеликий тур по США, де щодня проводить стратегічно важливі для країни зустрічі. Ось, наприклад, напередодні він провів переговори з директором компанії Apple, Тімом Куком.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі президент відвідав Стендфорський університет, що в Каліфорнії, і виступив з промовою перед експертним середовищем закладу. У своєму новому пості в Instagram він і уявити собі не міг, що з ним буде стільки всього відбуватися в майбутньому.

"Міг коли я, хлопець з простої сім'ї, зі звичайного промислового міста на сході України, уявити, що виступати в Стенфордському університеті? Ні. Але все можливо. Це не тільки моє кредо. Це-символ сучасної України " - підписана публікація.

Нагадаємо, Володимир Зеленський окреслив космічне майбутнє України спільно з NASA: "Унікальні технології". Володимир Зеленський обговорив спільні проекти з NASA

Як повідомляв портал Знай.ua, Малайзійці накинулися на українського легкоатлета за "золото" на Паралімпіаді в Токіо: "Ваша мати зелена, а батько-торт". Малайзійці "не пробачили" українському легкоатлету золотої медалі

Також Знай.ua писав, Володимира Зеленського просять заборонити продаж землі в Україні.