Сполучені Штати Америки всіма відомі своїми неймовірно страшними погодними умовами, включаючи моторошні лісові пожежі і не менш жахливі урагани.

Протягом XXI століття США постраждало від безлічі ураганів, включаючи Ізабель, Катрін, Ріту, Сенді та Ірма. Померли сотні людей, а заподіяний збиток становить десятки мільярдів доларів.

Ураган. Фото: cbc.ca
Ураган. Фото: cbc.ca
Ураган. Фото: cbc.ca

Зараз Америка страждає від Атлантичного циклону 4 категорії - від урагану Іда. Його почали вперше відстежувати десь 23 серпня 2021 року. Наприкінці останнього літнього місяця він наближався до Штатів Луїзіана і Міссісіпі, де був оголошений режим надзвичайного стану і примусова евакуація населення.

Незабаром стався сильний удар по Новому Орлеану. Вітер досягав швидкості до 250 кілометрів на годину. Там почалися повені і потопи. 70% штату Луїзіана виявилися знеструмленими-це стосується більше мільйона будинків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ураган в Китаї, скріншот: YouTube
Ураган в Китаї, скріншот: YouTube

Але хтось все ж встигає серед паніки трохи розслабитися, як це зробив один хлопець з Нью-Йорка, який зустрів Іду, на надувному матраці, покурюючи кальян серед вулиць. Поки тим часом тисячі людей залишилися без електрики, багато ліній метро закриті, а вулиці підтоплені.

Нагадаємо, 15-річні Близнюки намагалися зарізати жінку: "Було цікаво подивитися..."

Як повідомляв Знай.ua, в популярному супермаркеті покупці застали "Льодовиковий період": холодильники перетворили курку на щось дивний

Також Знай.ua писав, річниця загибелі прикордонників, їхні тіла залишилися навічно в Азовському морі: Герої України виглядають так