Організатори "Міс Україна - 2021" показали нову корону, яка опиниться на голові переможниці конкурсу.

Інформацією і фотографіями корони поділилися на офіційному акаунті конкурсу в Instagram. Розкішний ювелірний виріб виготовлено з білого золота і прикрашено 27 сапфірами і 1250 діамантами. На створення корони знадобилося три місяці і 3 000 000 доларів США.

скріншот з Insta Stories

Розробив корону голова ювелірної компанії світового рівня Jacob&Co Джейкоб Арабо. За таку шикарну роботу оргкомітет конкурсу запросив його до журі. На майбутній церемонії нагородження він особисто вручить корону переможниці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Джейкоб Арабо

Як повідомили на акаунті конкурсу, першу корону для "Міс Україна" виготовили майстри з театру імені Івана Франка. З 1992 року корони і діадеми купували в різних країнах – Ізраїлі, Туреччині та Арабських Еміратах. Згодом Київський ювелірний завод виготовив корону з емблемою "Miss Ukraine", яка стала переходити від однієї учасниці до іншої. Корона коштувала близько 50 тисяч доларів США, була застрахована і видавалася переможницям конкурсу тільки на важливі заходи і під час поїздок.

Нагадаємо, мrs. International 2021: що відомо про представницю України Вікторію Файнблат

Як повідомляв Знай.uа, 12 років невідомості: королева краси повернулася після вечірки і зникла у власному будинку

Також портал Знай.uа писав, що організатори "Міс Україна" не можуть знайти "натуральних" конкурсанток: "Дуже люблять фотошоп"