Стало відомо про те, що користувачі соціальних мереж Instagram і Facebook поскаржилися на масовий збій. Користувачі не можуть оновити стрічку, і зробити нові публікації.

Сталося це в четвер, 2 вересня. Після обіду користувачі помітили, що додаток не вантажиться, і з ним ніяк не можна взаємодіяти. Це стосується таких соціальних мереж як Instagram, Facebook і Twitter. Станом на 14:00, було отримано більше 3 тисяч повідомлень про збої.

Сервіс Downdetector повідомляє, що в основному проблеми торкнулися Індії, України, Російської Федерації, Узбекистану, і ряд інших країн.

Збій Facebook, фото: скріншот
Збій Facebook, фото: скріншот

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що саме стало причиною поломки-поки що невідомо.

Більше половина скарг була пов'язана з роботою програми, а ще третина на проблеми з сайтом. Примітно, з усіх сервісів компанії Facebook, не зазнав збоїв тільки месенджер WhatsApp.

Збій Instagram, фото: скріншот
Збій Instagram, фото: скріншот

Не можна не відзначити також того факту, що за останній місяць це вже другий збій в Instagram. На початку серпня користувачі по всьому світу писали, що не можуть оновити стрічку, і також підключитися до інших сервісів компанії. Тоді проблеми торкнулися не тільки деякі країни Європи, а й Сполучені Штати Америки, і Латинську Америку. На щастя, співробітникам вдалося швидко все пофіксити. Як буде цього разу йти справи з усуненням проблем-невідомо.

Клавіатура, фото: скріншот з відео
Клавіатура, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро.