Стало відомо про інцидент, який стався в місті Вінниця. У спеціальному кафе, де живуть коти, поскаржилися на персонал, які не доглядають за улюбленцями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в Telegram-каналі "Чорний список", де регулярно українці публікують і реагують на різні скарги. Ось, одна з них пов'язана з котами.

Знаходиться дане Cat_Cafe за адресою Генерала Григоренка, 1а, що у Вінниці, і фішка в тому, що там можна погодувати і погладити котиків. Однак, прийшовши туди, відвідувачка була в жаху, так як за домашніми улюбленцями практично не доглядають.

"Прийшли в заклад в очікуванні миленьких котиків, яких можна погодувати, погладити і насолодитися доброю атмосферою. На ділі там виявився пекло для тварин! Тварини в жахливому стані: у мейн-куна лисіюча лисина на носі, у вухах сліди какашок бліх, вся шерсть на пузику і ближче до попі - клаптиками збита. Маленький перський котик - одне око не відкривається зовсім, всі очі в чомусь чорному і засохлому, навколо носа така ж ситуація, вся шерсть збита клаптиками " - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Це зачепило жінку, і вона пішла до персоналу, щоб з'ясувати, що за свавілля там відбувається, і чому кішки в такому стані, ще й постійно контактують з людьми.

Співробітниця радісно почала відповідати, що з тваринами все добре, а Перському коту очі капають, і це звичайний кон'юнктивіт.

Раніше повідомляли, "На частини б розірвала": українці повстали проти шкуродерства в Харкові, били поні серед білого дня.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві шкуродери закопали п'ятьох новонароджених кошенят: "одне задихнулося".

Знай.uа писав, підлітка в горах вкусила змія, довелося викликати рятувальників: так і не дістався на вершину.