З мережевого світу блогінгу і "швидких" історій в стилі TikTok прийшли довол дивні новини, які сповнені шикарного апетитного аромату смаженого м'яса та милих, навіть теплих емоцій, які викликають у своїх господарів домашні улюбленці.

Справа в тому, що мешканка Японії завела відеоблог, в якому цілих 100 днів розповідала про життя поросяти, а потім зробила з твариною те, що роблять кухарі в "шашличній".

Про це стало відомо завдяки численним публікаціям в японських ЗМІ.

Скріншот каналу японки//YouTube
Скріншот каналу японки//YouTube

Історія полягає в наступному, кожен божий день дівчина ділилася з підписниками відео, на яких грала з твариною, годувала її та вигулювала.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Таким чином вона хотіла розкрутити свій канал "Свиня, яку з'їдять через 100 днів", і залучити велику аудиторію передплатників. До слова, їй це вдалося, відео з її каналу збирають більше мільйона переглядів.

Отже, після численних "прилюдей", в яких дівчина грала з поросям, купала, робила стрижки, бігала і навіть годувала його, власника "п'яточка" просто-напросто було засмажено.

Раніше повідомляли, самої переробленої "пацанці" наплювали в душу на Новий Рік: "Мозок як у рибки".

Як повідомляв Знай.uа, "Дізналася, що він Віктор і ви його дружина": жінка прочитала про зраду від коханки і була вбита.

Знай.uа писав, блогерка-мільйонерка Іда Галич вперше підтвердила розлучення з чоловіком: "У кожного свій етап".