З настанням осені не за горами і опалювальний сезон, тому питання про призначення субсидій буде як ніколи актуальне. Нещодавно в Кабміні посилили вимоги до тих, хто може отримувати субсидію: що змінилося з 1 вересня.

Через те, що деякі люди по кілька років не оновлювали інформацію про себе в Кабінеті Міністрів вирішили посилити вимоги до тих українців, які отримують субсидії.

субсидії, скріншот з відео
субсидії, скріншот з відео

Так, починаючи з 1 вересня ви не зможете отримати субсидію якщо площа вашої квартири перевищує 130 кв.м. а будинку — 230 кв. м. Також якщо здійснювалася одноразова покупка на суму понад 50 тис. грн.

Також про субсидії варто забути тим, у кого доходи від депозитів і дивідендів становлять понад 50 тис.грн або ваша сім'я володіє автомобілем не старше 15 років.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

Також субсидія не світить боржникам, тому якщо у вас є заборгованість по аліментах або оплаті комунальних послуг більш ніж за три місяці про допомогу від держави варто забути.

Нагадавши, що Завальнюк розповіла, в яких випадках можуть позбавити житла за борги по комуналці. Якщо споживач вчасно не платить за комунальні послуги, він зобов'язаний сплатити пеню.

Також Знай.иа писав, що в Україні знову дозволили відключати комунальні послуги за борги: дали всього 30 днів.

Як повідомляв Знай, українцям в "червоних зонах" пообіцяли підтримку під час карантину: хто отримає субсидії на комуналку.