Літаючі корови - не така вже небилиця, як може здатися на перший погляд. Про те , як тварини по повітрю добираються додому з пасовищ, розповіли і показали в CNN.

"Корів перевозять по повітрю над луками в Швейцарії. Ось чому: щорічно близько 1000 корів з високих пасовищ відправляються в долину Урнербоден. У той час як більшість тварин йде цим маршрутом, деяких травмованих або сильно вагітних корів доставляють по повітрю», - розповіли в інформаційному агенстві.

Таке видовище можна спостерігати тут щороку восени - коли тваринам пора повертатися з випасу високо в альпійських горах.

У коментарях читачі припускаю, що у швейцарців занадто багато грошей, що дозволяє їм доставляти корів за допомогою авіації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Глобальне потепління реальне", "Це уповільнена зйомка і додані звукові ефекти для мене", "Швейцарці настільки багаті, що можуть дозволити собі індивідуальний переліт для своїх корів!", "Це корови какають в повітрі над людьми, які очікують їх на землі«, "Я завжди знав, що корови вміють літати", - пишуть в коментарях до відеоролика.

Фото: Єгор Фірсов
Фото: Єгор Фірсов

Фото: Єгор Фірсов
Фото: Єгор Фірсов

Фото: Єгор Фірсов
Фото: Єгор Фірсов

Фото: Єгор Фірсов
Фото: Єгор Фірсов

Нагадаємо, раніше під Одесою потужний вогонь охопив нові склади, палахкотить цілий гектар. Нещасний випадок або диверсія?

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода на початку серпня не здивує спекою, але порадує дощами: прогноз від синоптиків.

Також "Знай.uа" писав, що мужні пожежники врятували життя хлопчика, який сховався від вогню на балконі -" і так кожен день".