Президент України, Володимир Зеленський, який зараз перебуває в Сполучених Штатах Америки в ході планової зустрічі з Джо Байденом, привітав українське місто з Днем народження.

Новий пост президента з'явився на його сторінці в соціальній мережі Facebook. Там він регулярно повідомляє про всі події, які пов'язані з країною.

Цього разу гарант привітав Одесу з Днем міста. Він зазначив, що є в Україні міста, де завжди душевно, завжди смачно, завжди колоритно. Міста, в які хочеться повертатися, і з яких не хочеться їхати.

"А є Одеса. Місто, де завжди душевно, смачно і колоритно, а тому туди завжди хочеться повертатися, а краще - не залишати Одесу взагалі! Сьогодні, 2 вересня, Одеса святкує день народження. Чому ми всі так її любимо? Тому Одеса-мама" - підписана нова публікація президента України.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Цього року місту виповнюється 227 років, і святкування почалися ще в кінці серпня, але, основні заходи заплановані якраз таки на 2 вересня.

Одеса, фото: Знай.ua
Одеса, фото: Знай.ua

Туристи і місцеві зможуть відвідати заходи на будь-який кус. Це може бути як лекція про живопис, так і концерт популярного колективу Mozgi.

Головним заходом буде вважатися концерт На Потьомкінських сходах, і ведучим став Олексій Потапенко. Триватиме він 5 з половиною годин, а о 23:00 Українці зможуть насолодитися традиційним, святковим салютом.

Варто відзначити, що Володимир Зеленський не зможе відвідати всі ці заходи, так як знаходиться зараз на території Сполучених Штатів Америки. Напередодні він провів зустріч з президентом Джо Байденом, яку назвав плідною.

Зустріч Володимира Зеленського і Джо Байдена
Зустріч Володимира Зеленського і Джо Байдена

Відразу після вони з Оленою Зеленською вирушили до Каліфорнії, де він планує зустрітися з Ілоном Маском, а також з директором компанії Apple Тімом Куком. З бізнесменами український гарант планує обговорити важливі питання, а також, можливо, домовитися про якусь співпрацю.

Володимир Зеленський, president.gov.ua
Володимир Зеленський, president.gov.ua

Нагадаємо, Володимир Зеленський окреслив космічне майбутнє України спільно з NASA: "Унікальні технології". Володимир Зеленський обговорив спільні проекти з NASA

Як повідомляв портал Знай.ua, Малайзійці накинулися на українського легкоатлета за "золото" на Паралімпіаді в Токіо: "Ваша мати зелена, а батько-торт". Малайзійці "не пробачили" українському легкоатлету золотої медалі

Також Знай.ua писав, Володимира Зеленського просять заборонити продаж землі в Україні.