У Мінську затримали чоловіка в образі "аватара". Про це повідомляє служба Державтоінспекції столиці Білорусі.

31 серпня мінські правоохоронці затримали автомобіль, яким керував п'яний чоловік. Більш того, він був одягнений в костюм героя фільму Аватар.

Увагу інспекторів відділу ДАІ Центрального РУВС столиці привернув автомобіль Рено, що рухався по проспекту Незалежності. За кермом іномарки знаходився двійник героя кінофільму Аватар. При перевірці документів з'ясувалося, що легковиком керує звичайний 31-річний чоловік, - повідомили в державтоінспеції.

У чоловіка знайшли 1,92 проміле алкоголю. Як розповів він, йому довелося перетворитися для участі в конкурсі незвичайних костюмів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Чоловік отримав адмінпротокол за те, що керував транспортним засобом "під градусом". Також правоохоронці зафіксували на фото затриманого. Вид у нього вкрай незвичайний.

Як то кажуть, "Наві, йди додому ти п'яний".

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадавши, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Нагадаємо, що українські прапори замайоріли у різних куточках світу до Дня Незалежності: як земляки вітають зі святом. Не тільки в Україні почали відзначати День незалежності, а й по всьому світу. У мережі також з'явилися фотографії з британської столиці-Лондона