Колишня прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася зі своїми прихильниками цікавою публікацією в соціальній мережі Facebook. Цього разу вона поділилася чорно-білою особистою світлиною, на якій позує у брючному білому костюмі із розплетеним волоссям.

Фото вона супроводила цитатою з книги «The Narrow Corridor: States, Societies, and the Fate of Liberty», автори якої - Дарон Аджемоглу і Джеймс А. Робінсон.

«Свобода була рідкістю в історії людства. У багатьох суспільствах не було сформовано централізованої влади, здатної виконувати закони, мирним чином вирішувати конфлікти та захищати слабких від сильних. Натомість вони часто нав'язували людям клітку норм, що мають такі ж жахливі наслідки для свободи», - йдеться в цитаті.

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

«Юля, передай тому авторові, що він тупий сибірський валянок. Оця цитата: "смешались в кучу кони, люди..." Без початку і кінця, і нема її куди застосувати! То нащо отаке читати, ще й цитувати? Якщо твоя вишукана сукня без бретельок буде, то ти її носитимеш? Отак і будь що аналізуй, що береш в руки чи голову. Людство - розвивалося ? Значить було вільне», - не погоджуються із твердженням у коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

Разом із тим, дехто засипає Мендель компліментами.

«Класне фото», «Ідеал краси», «Юля, ти супер!», - пишуть фанати дівчини.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати: "потужно".

Як повідомляє портал "Знай.uа" Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с*ксу"

Також "Знай.uа" писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців: "держава слабких"