Відомий український синоптик Наталка Діденко дала свій перший осінній прогноз. Якою буде погода в четвер, 2 вересня, і чого очікувати від цієї пори року.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідає про майбутню погоду.

Наталка Діденко відразу зазначила, що вже прийшла осінь, а це означає, що холодні атмосферні фронти і вітер стали відчувати себе впевненіше, і приведуть за собою холод.

У четвер, 2 вересня в Україні буде поширюватися холодне повітря, а в більшості областей країни буде досить прохолодно. Протягом дня температура повітря не підніметься вище, ніж +13 + 18 градусів тепла. Найтепліше традиційно на півдні та сході - +20+24 градуса.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Також, найімовірніше практично всю територію країни заллє дощем. Зокрема це стосується Лівобережної її частини.

Київ, фото: ЗНАЙ
Київ, фото: ЗНАЙ

"Ще не звикли ми до осіннього холоду, до пронизливого вітру - надягайте завтра на себе щось істотно тепліше. Краще скинути на ходу куртку, ніж потім дивитися у вікно сумним поглядом на осінні айстри з закутаним горлом і купою "Стрепсілс" на тумбочці" - дає пораду синоптик Наталка Діденко.

Погода в Україні 2 вересня, фото: Facebook в Україні 31 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 2 вересня, фото: Facebook в Україні 31 серпня, фото: Facebook

У Києві ж цього дня також не обійдеться без сильного вітру, невеликих опадів, а також похолодання. Середня температура повітря в цей день буде + 14 + 15 градусів, тому, одягатися потрібно тепліше.

Осінь відразу натякає на те, що все йде до холодів, і розслаблятися не варто. Головне не сумувати, адже, за прогнозами жінки очікує українців ще кілька теплих днів з Сонечком, але, про це трохи пізніше.

Нагадаємо, вогняний смерч атакував беззахисних людей, дика паніка: "Я такого не бачив ще"

Як повідомляв Знай.ua, окупований Сімферополь поплив через потужні зливи: навіть машини "біжать" від Путіна

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах