Відомий український політичний діяч, колишній президент країни Віктор Ющенко, який нещодавно в інтерв'ю назвав українців "незрілою нацією", написав теплі слова привітання своїй дружині Катерині.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віктора Ющенка в мережі Facebook.

Віктор і Катерина Ющенки, фото: Facebook
Віктор і Катерина Ющенки, фото: Facebook

"Наймиліша, ніжна, добра, красива і мудра – це моя дружина. Сьогодні найчудовіший день – у моєї коханої дружини День народження. Щиро пишаюся тим, що багато років йду рука в руку з чарівною, ніжною, чудовою леді - мамою наших дітей.

Я від щирого серця вітаю тебе з таким чудовим святом. Бажаю, щоб кожен твій день був сповнений яскравою радістю. Нехай доля буде прихильною завжди до тебе, хай лише хороші новини приємно дивують тебе. Будь завжди такою гарною, розумною, ніжною та ласкавою. Нехай у твоєму серці завжди панує весна, хай щаслива зірка завжди освітлює твій шлях. Міцного здоров’я тобі, рідна, та всього найкращого!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нехай моя любов буде оберегом для тебе. А надія, віра і любов будуть супутниками твоєму житті. Щиро обіймаю, наймиліша моя, кохана моя Катю!", - написав Віктор Ющенко.

Публікація Віктора Ющенка, скріншот: Facebook
Публікація Віктора Ющенка, скріншот: Facebook

Також колишній президент України прикріпив до публікації кілька спільних фото зі своєю дружиною і великою родиною.

Раніше повідомляли, готель біля Білого дому і лекція в Стенфорді: як пройде візит Зеленського до Байдена в США.

Як повідомляв Знай.uа, Петро Порошенко "зцілився" після опіків зеленкою 2 ступеня, українці здивовані: "Диво не інакше".

Знай.uа писав, Віктор Ющенко розкритикував українців у 30-ту річницю Незалежності: "Головне наше лихо...".