Українець натрапив на неприємний сюрприз, коли купив у магазині гречку і розпакував її вдома, щоб приготувати. Чоловік показав, які "добавки" знайшов у гречці.

Відповідне відео опублікував телеграм канал "Народний ревізор". Як зазначається у повідомленні, гречку було придбано у місті Запоріжжя, вона є продуктом виробництва ТМ "Козацький стандарт".

Покупець демонструє на відео все те, чого не очікував знайти в упаковці з гречкою. Там виявилися личинки, павутиття, жуки і дрібні гілки.

Гречка з личинками, кадр з відео
Гречка з личинками, кадр з відео

Гречка з личинками, кадр з відео
Гречка з личинками, кадр з відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Видно, що покупець був дуже розчарований покупкою. Він очистив її, викинувши зайві "добавки" та ретельно промивши крупу. Проте, як зізнався він, бажання й надалі жити в Україні у нього значно зменшилося.

"Живі личинки в крупі. Чоловік купив упаковку гречки, в якій виявилося багато не найкорисніших добавок: черв'яків, жуків, гілок і павутини. Покупець вельми різко відреагував на інцидент, заявивши, що в Україні ніде не вміють фасувати гречку. До слова, за словами чоловіка, неприємний випадок став однією з причин відсутності бажання жити в Україні. А ви як вважаєте - це закономірність у нашій країні чи інцидент не вартий таких гучних заяв?", - йдеться у повідомленні.

Гречка з личинками, кадр з відео
Гречка з личинками, кадр з відео

Гречка з личинками, кадр з відео
Гречка з личинками, кадр з відео

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила": "Міські божевільні". Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події

Також "Знай.ua" писав, дружина Добриніна Даша Квіткова зізналася, що постійно плаче після народження сина: "Накриває". Даша Квіткова зізналася, що постійно плаче після народження сина