Житель Миколаєва поскаржився на те, що придбав хліб з цвіллю. З'явилася фотографія даного товару в телеграм-каналі Чорний список.

На жаль, зіпсовані продукти - не новина в наших супермаркетах. Через неправильні умови зберігання, небажання змиритися зі збитками, поганої регуляції в цій сфері і часто банальної недбалості регулярно виникають скандали, пов'язані з покупкою продукту, який є небезпечно для здоров'я.

Магазин всередині. Фото: Прайд.
Магазин всередині. Фото: Прайд.
Магазин всередині. Фото: Прайд.

Попри те, що хліб не самий швидкопсувний продукт, регулярно виникають проблеми і скандали з покупкою простроченого продукту.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зокрема, житель Миколаєва опублікував фотографію хліба, який почорнів від цвілі.

"Сильно, спасибі хлопців, норм робите", - підписана фотографія зіпсованого продукту.

Фолловери прокоментували дану ситуацію. Хтось іронізував, а хтось припустив невинність магазину.

D термінах начебто, тут питання до виробника. Пакет непрозорий - не виявити. Незрозумілий накид на Сільпо"; "Чек і товар несіть в магазин. Повертають на місці і немає проблем"; " це як сир, делікатес
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Українцям показали, як" брешуть "прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана:"жити буде". У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "як думаєте, чим вони напхані?" Покупниця показала, який кавун їй продали в супермаркеті

Також «Знай.uа» писав, що Львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії "зародилося друге життя". Українці поскаржилися на покупку в одному з магазинів міста Львів.