У середу, 1 вересня, погода принесе дощі в західні і місцями північні області України і максимум +24 градусів, але на решті частини території країни очікується сонце і комфортна температура повітря.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +17 до +24 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +10 до +14 градусів.

У центральних областях температура вдень від +22 до +25 градусів, вночі – від +11 до +14 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +21 до +25 градусів, а вночі – до +14.

У східних регіонах – вдень від +23 до +28, вночі – від +12 до +17. На півдні температура повітря - від +24 до +27 градусів вдень, нічна – до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Погода на 1 вересня, фото Укргідрометцентр

"Температура повітря першого дня української осені не відрізнятиметься від кінця літа", - написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Народний прогноз погоди на 1 вересня в Україні

У перший день осені вшановується пам'ять святого Андрія Стратилата. З цього часу вже можливі заморозки на грунті. Дерева потроху набувають осіннє забарвлення: жовтіють листя берези, починається листопад у ліщини. Наші предки помітили, якщо 1 вересня дме вітер з півночі - осінь холодна буде, а якщо з півдня - то тепла.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, крижані дощі, відлиги і люті морози: з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження