З великої і теплої Одеси, де в ці дні тисячі відпочиваючих насолоджуються "оксамитовим" сезоном біля моря і наповнених легендами вулиць, прийшли дуже тривожні новини, які не слід читати під час прийому їжі.

Попереджаємо, що ці вісті можуть зіпсувати апетит. Справа в тому, що в гіпермаркеті "Ашан" покупці натрапили на поганої якості кавуни.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Кавуни в "Ашані", фото: Telegram
Кавуни в "Ашані", фото: Telegram

"#Ашан в ТЦ Рів'єра. Луснули і вже гниють кавуни - все ще в продажу. #Одеса", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На зображеному фото можна помітити, як в самий пік "кавунового" сезону продають зелену ягоду. Важко сперечатися, що бажаючих поласувати кавунами багато, особливо на відпочинку, і що набагато особливіше в Одесі.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно про те, як не отруїтися динею або кавуном, розповіли в Держпродспоживслужбі. Важливо пам'ятати, що не потрібно купувати кавуни на стихійних ринках, так як там вони не проходять експертизу і в них може бути який завгодно вміст нітратів аж до смертельного.

Раніше повідомляли, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко заговорив про херсонські кавуни: "Коли припинемо абьюзити...".

Як повідомляв Знай.uа, до Харкова завезли улюблені літні ласощі з сюрпризом: "Арбузики з Прип'яті".

Знай.uа писав, як правильно вибрати кавун і скільки його можна зберігати в холодильнику: топ правил, які врятують вас від отруєння.