Молода британка Люсі Доусон довгий час страждала на захворювання мозку, через що могла загинути. Правильний діагноз медики змогли поставити тільки через три місяці після появи тривожних симптомів.

Пізніше, після всієї історії 25-річна Люсі Доусон з англійського містечка Лінкольн, яка була місяцями замкнена в психіатричному відділенні через помилковий діагноз, стала успішною моделлю.

Про цю історію пише британське видання The Guardian.

Історія Люсі Доусон, фото: Instagram
Історія Люсі Доусон, фото: Instagram

На момент лікування дівчині було 20 років. Її накачували психотичними препаратами, її тіло почало відключатися, а батькам сказали, що вона, швидше за все, помре. Однак, як виявилося, у Люсі не було психічного захворювання - вона страждала на рідкісне захворюванням мозку під назвою енцефаліт. Воно викликає запалення мозку і може привести до судом і смерті.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Історія Люсі Доусон, фото: Instagram
Історія Люсі Доусон, фото: Instagram

Через три місяці Люсі, нарешті, поставили правильний діагноз, і після одужання вона стала успішною моделлю. Проблеми Люсі почалися п'ять років тому, коли вона відчувала сильні головні болі, вона впала в депресію і багато часу проводила в ліжку. Абсолютно несподівано у неї сталися зриви. Вона розгромила свою кімнату і кричала про те, що у неї ніколи не буде хлопця.

Батьки кинулися їй на допомогу і відвезли до лікарні на обстеження. Дівчину помістили в психіатричне відділення, в якому вона провела три місяці, поки їй не поставили правильний діагноз.

"Весь цей час вони вважали, що у мене психічний зрив. Насправді я була хвора, і я могла говорити все менше і менше з кожним днем. Зрештою я просто не могла рухатися", - поділилася Люсі.

Поступово, з часом вона одужала, їй навіть вдалося закінчити університет. Пізніше дівчину помітила компанія Zebedee Model Management, яка шукала для зйомок людей з обмеженими можливостями, в дівчині побачили потенціал. Зараз же вона працює моделлю для декількох брендів.

Фотографіями зі зйомок Люсі активно ділиться у своєму Instagram, де має понад 67 тисяч підписників. Тепер дівчина позиціонує себе як захисницю прав і свобод людей з інвалідністю.

Раніше повідомляли, жінка залишилася одна з 38 дітьми на руках - історія найпліднішої мами в світі.

Як повідомляв Знай.uа, на Прикарпатті мати віддала тяжкохворій донечці частину себе - "Тільки б жила!".

Знай.uа писав, харків'янин втратив дружину після пологів і написав Ілону Маску: "Дайте шанс...".