У вівторок, 31 серпня, погода накриє дощами східні, місцями північні та західні області України. На решті частини території країни очікується сонце і комфортна температура повітря.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +17 до +22 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +8 до +12 градусів.

У центральних областях температура вдень від +20 до +29 градусів, вночі – від +10 до +20 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +19 до +25 градусів, а вночі – до +16.

У східних регіонах – вдень від +28 до +31, вночі – від +17 до +20. На півдні температура повітря - від +25 до +31 градусів вдень, нічна – до +20 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Погода на 31 Серпня, фото Укргідрометцентр

"Дощі, які йдуть сьогодні із заходу на схід, завтра виявляться, насправді, на сході України, на півночі Сумської області і місцями в західних областях. На решті території вдень у вівторок дощі видають антициклон, будуть сонячні прояснення - Північ, Центр, Південь", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 31 серпня в Україні

31 серпня відзначається день святих Флора і Лавра. З цього часу починаються осінні холодні ранки, що переходять в заморозки. Останній день літа не завжди балував наших предків теплом: часто в цей день осідали важкі тумани, йшов дощ, дули вітри холодні.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, крижані дощі, відлиги і люті морози: з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження