Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в останній літній день. Чи порадує українців вівторок, 31 Серпня.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщає громадян про зміни синоптичної ситуації.

Як виявилося, дощі, які зараз йдуть із Заходу на схід, затримаються там, і трохи захопить Сумську область. Решта території країни буде у вівторок без опадів.

Антициклон принесе на Північ, Центр і Південь останні літні промені сонця.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Що стосується температури. У західній частині країни буде від 17 до 22 градусів тепла, на півночі +19+24. Найспекотніше буде на півдні і сході. Там температура повітря прогріється до комфортних +23 +28.

Погода в Україні 31 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 31 серпня, фото: Facebook

У Києві ж дощі залишаться, але, дадуть про себе знати ближче до вечора і вночі. Вдень буде трохи світити сонце, а максимальна температура повітря буде крутитися поблизу +23 градусів.

"Звичайно, всі чекають першого вересня, багато дітей збираються в перший клас, старші школярі та студенти готуються страждати від розлуки з літньою безтурботністю і свободою, батьки занурюються в додаткові клопоти, дороги і тротуари заповнюються вдвічі, але все врівноважить красиві квіти навколо)" - пише Наталка Діденко.

Погода в Україні 31 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 31 серпня, фото: Facebook

У День Знань дощова погода буде на Заході, Півночі, а також місцями в центральних областях. Решта території будуть сухими. Температура повітря буде приблизно такою ж, як і в останній день літа, а ось у четвер, 2 вересня вже значно похолодає.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною

Як повідомляв Знай.ua, Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.