Стало відомо про те, що таліби розстріляли відомого в Афганістані. Причиною цьому стало непослух нової влади. Жодного дня без пригод в країні.

Про цей кричущий інцидент повідомив колишній міністр внутрішніх справ Афганістану Масуд Андарабі в соціальній мережі Twitter, де він сповіщає про останні актуальні новини країни.

Справа в тому, що бойовики радикального руху "Талібан" розстріляли відомого в Афганістані народного співака. Його вбили через те, що він продовжував виконувати свої пісні, а за новими законами влади тепер в країні забороняється музика.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Жорстокість "Талібану" триває. Сьогодні вони по-звірячому вбили співака Фавада Андарабі, який просто приносив радість. Він співав про те, що наша прекрасна долина не підкориться талібам", - сказано в повідомленні.

Син загиблого розповів про те, що музиканта силою вивели силовики з будинку в селі Андараб, після чого публічно розстріляли.

Скрін, відео YouTube Афганістан
Скрін, відео YouTube Афганістан

Нагадаємо, що після приходу до влади, "Талібан" дозволив виходити жінкам на вулицю, однак, заборонив прослуховування музики. Все через те, що вона заборонена в ісламі. Вони сподівалися, що зможуть переконати людей не робити цього, однак, як бачимо, вони використовують інші важелі тиску.

Ситуація в Афганістані, скріншот: Youtube
Ситуація в Афганістані, скріншот: Youtube

"Ми хочемо побудувати майбутнє і забути про те, що відбувалося в минулому", - сказав Муджахід. І багато змін за його словами стосуватимуться жінок. Вони зможуть повернутися до повсякденних справ.

Нагадаємо, Україна вивезла з Кабула майже сотню людей і повернеться за іншими: "своїх не кидаємо"

Як повідомляв Знай.ua, у Кабулі батьки рятують своїх дітей, передаючи по чужих руках через огорожі аеропорту

Також портал Знай.ua писав, що Україна прийме біженців з Афганістану, літак вже вилетів з Кабула: У Держдепі США повідомили деталі