Стали відомі обставини зустрічі Джо Байдена і Володимира Зеленського. Український глава держави житиме поруч з Білим домом.

30 серпня відбудеться зустріч президентів США та України. Приземлиться літак Зеленського на військово-повітряній базі "Ендрюс", куди завжди прилітає і американський борт № 1, передає портал Новини.Live.

Перша особа української держави заселиться в готель "Washington D. C", який знаходиться в двох кварталах від Білого дому. Номери тут мають захмарну вартість: від трьохсот до десяти тисяч доларів.

31 серпня українська делегація прибуде в Білий дім на переговори. Імовірно вони зустрінуться об 11.00 по Вашингтону. Джо Байден не вийде до преси, а український глава держави спілкуватиметься з журналістами окремо.

Володимир Зеленський. Фото: прес-служба офісу президента.
Володимир Зеленський. Фото: прес-служба офісу президента.
Володимир Зеленський. Фото: прес-служба офісу президента.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Офіс президента розраховує підписати три угоди про наміри, які передбачатиме співпрацю в оборонній сфері та космічній галузі.

2 вересня президент України поїде в Сан-Франциско. Володимир Зеленський проведе лекцію в Стенфорді і переговори з представниками компанії Apple.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.uа, за спиною у Володимира Зеленського станцював хлопчик і став живим мемом: Влад Яма в дитинстві. Кумедний випадок трапився прямо під час параду на День Незалежності.

Знай.uа писав, дочка Віктора Ющенка Віталіна "поріднилася" з Юрієм Горбуновим і Катериною Осадчою: "гордість".