Невдовзі Землю накриє магнітна буря, тому метеозалежним людям слід поберегтися у цей період.
Про це повідомили у Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.
Так, стало відомо, що незабаром землю накриє сильною магнітною бурею "червоного" рівня вже наприкінці серпня. Особливо сильний удар прогнозують 30 серпня, а напередодні, 29-го, магнітосфера буде збудженою. Свого піку коливання досягнуть о 06:00 у понеділок.

Скрін, відео YouTube магнітна буря
Скрін, відео YouTube магнітна буря

Зазвичай від магнітних бур страждають в першу чергу метеозалежні люди, літні, гіпотоніки, гіпертоніки, а також ті, хто має хронічні захворювання і, в першу чергу, серцево-судинні. У небезпечні дні може порушуватися серцевий ритм, скакати тиск, нагадують про себе старі травми.
Щоб легше пережити магнітні бурі варто дотримуватися декількох правил. Перш за все слід відмовитися від алкоголю, жирної, гострої та солоної їжі. Натомість віддати перевагу легким стравам, наприклад, з овочів та курятини.

Магнітні бурі, фото gettyimages
Магнітні бурі, фото gettyimages

У цей період також варто частіше бути на свіжому повітрі. Пережити бурі допоможе відпочинок, сон та медитація. У цей період краще уникати перевтоми організму. У період магнітних бур раніше лягайте спати. Пам'ятайте, що сон здорової людини триває не менше 8 год. на добу.
Варто у період магнітних бур уникати стресів та максимально зосередитися на приємних речах. І на останок дозволяйте собі маленькі приємності. Купіть те, що давно хотіли, потіште себе новою сукнею або духмяним смаколиком. Таким чином, ви покращите собі настрій та більше посміхатиметесь.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще