Англійська Прем'єр-ліга може вітати новачка в особі новоспеченого форварда "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду.
Офіційно оголошено, що футболіст повернувся на "Олд Траффорд" і підписав з манкуніанцями контракт.
Раніше 27 серпня головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі підтвердив намір Роналду покинути туринський клуб. Між Аллегрі і футболістом відбулася розмова, в ході якої останній дав зрозуміти, що не хоче грати за "Ювентус". З цієї причини фахівець не включив португальця до складу команди на найближчий матч чемпіонату Італії проти "Емполі".
Як відомо, на офіційному сайті манкуніанців вже привітали футболіста: "МЮ з радістю підтверджує, що клуб досяг домовленості з "Ювентусом" про трансфер Кріштіану Роналду, тепер питання залишається в особистих умовах, візі та медогляді".
Фінансові подробиці угоди не розкриваються сторонами. Очікується, що 36-річний португалець підпише контракт до 2023 року і буде отримувати в "Манчестер Юнайтед" 314 тисяч євро на тиждень.

До цього моменту головним претендентом на Роналду вважався "Манчестер Сіті". Повідомлялося, що "городяни" готові заплатити за 36-річного нападника 30 мільйонів євро і пропонують йому зарплату в розмірі 15 мільйонів євро на рік. При цьому Роналду сумнівався в доцільності переходу через можливу негативну реакцію фанатів "Манчестер Юнайтед", проте Мендеш переконав клієнта.

Роналду виступав за "Манчестер Юнайтед" з 2003 по 2009 рік. Разом з манкуніанцями він став триразовим чемпіоном Англії і виграв Лігу чемпіонів.

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" і київське "Динамо" дізналися майбутніх суперників Ліги чемпіонів: результати жеребкування

Як повідомляв Знай.uа, в Україні з'явився свій "Кріштіану Роналду": "Розірвав усіх, брати походу"

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, портрет на всю спину і сльози захлинаючись: як фанати відреагували на відхід Ліонеля Мессі з "Барселони"