Стало відомо про те, що органи державної виконавчої служби змусили погасити заборгованість із зарплати для 555 співробітників. Всі питання вирішуються набагато простіше, ніж раніше.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook, де регулярно дають поради українцям з приводу тих чи інших ситуацій.

Цього разу там розповіли про те, як завдяки спеціальним органам було погашено борг із зарплати для співробітників. 555 українців отримали свою зарплату, загальна сума якої 21,6 мільйонів гривень.

Найбільшу суму було стягнуто відділом примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції з комунального підприємства теплових мереж "Криворіжтепломережа" - 12 мільйонів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Зараз кошти перебувають на стадії розподілу між співробітниками. Справу відкрито було 4 серпня поточного року.

Всього з початку року, завдяки органам державної виконавчої служби Міністерства юстиції було стягнуто 442,7 мільйона гривень. Заборгованість по зарплаті погашено для 29 774 співробітників, і це буде тривати тільки далі.

Заборгованість із зарплати, фото: Мін'юст
Заборгованість із зарплати, фото: Мін'юст

Також, у Дніпропетровській області було повернуто 1,2 мільйона гривень для 45 співробітників, і ще 1,1 мільйонів гривень в українській столиці - у Києві.

Нагадавши, 19 дітей та 70 онуків: на Рівненщині жінки по 30 років проводять у декреті. Українське село є рекордсменом за народжуваністю

Як повідомляв портал Знай.ua, в Мінсоцполітики заговорили про підтримку багатодітних сімей: хто отримає виплати і скільки

Також Знай.ua писав, що Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське