Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні в останні літні вихідні. Чи порадує сонечко місцевих жителів, або ж очікувати негоди.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є.

Ось, наприклад, в Україні на Пречисту, 28 серпня, погода порадує м'яким сонцем, красивими квітами, і хмарами.

Температура повітря в середньому буде +20+26 градусів, а на заході трохи свіже - +18+22 градуса тепла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Найближчої ночі дощі очікуються на Волині, у Рівненській області, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій, а також зачепить Чернівецьку. Однак, вдень істотних опадів не передбачається.

У неділю дощі очікуються у західних, північних та частині центральних областей. Схід і Південь опиняться в сухій погоді.

Погода в Україні 27 серпня, фото: Facebookукраїні 26 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 27 серпня, фото: Facebookукраїні 26 серпня, фото: Facebook

Температура повітря 29 серпня розбіжиться. Ось, на Сході, Півдні і в центрі буде спека, а ось на заході, традиційно прохолода. На півночі буде від 25 до 28 градусів.

У Києві ж в суботу буде сухо і 23 градуси, а в неділю потеплішає до 27 градусів, тому, потрібно насолоджуватися останніми більш менш теплими літніми днями.

"Сьогодні-165 років від дня народження Івана Франка. Мій улюблений лис Микита і" Абу-Касима" - як чудові слайди мого дитинства " - підсумувала пост Наталка Діденко.

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм "Ельза"

Також портал Знай.ua писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра